Over

Vinzieboy


Mijn persoonlijke blog over de fantastische, spannende en toch ook wel de onzekere momenten van het mama zijn.

Al mijn verhalen en de verhalen van al deze mama’s en mijn gastbloggers zijn realistisch.. dus zonder pamper voor de mond zeg maar 😀

Ik leid jullie ook met plezier rond op het kamertje van mijn zoontje en andere ruimtes waar ik regelmatig het Interieur eens verander, deze zijn ingericht rekeninghoudend met een low budget, want het leven op zich is al duur genoeg!

het-mooiste-sprookje-585x600

Deze blog heeft nog niet zo lang geleden het licht gezien, maar ik hoop zeker een succesvolle, grappige maar vooral realistische blog te verwezenlijken. Een blog waarin iedere mama of mama2be zich in zal herkennen (wel ja hopelijk toch :))

Op tv en in de boekskes is het leven altijd zo mooi, netjes maar vooral laten ze het 24/24 en 7/7 plezierig en gemakkelijk lijken.. MAAR al die moeilijke huiluurtjes, sprongetjes, recuperatie van de bevalling,… die zien we amper of nooit!

WĂ©l, ik vertel er graag alles over!

Behind The Screen


Voor de Bevallingsverhalen en Gastblogs heb ik enkele vrijwillige mensen ingeschakeld, zij deden met plezier hun verhaal! Houd je zeker niet in om ze te gaan lezen, ik heb er alvast van genoten!

Hoogtijd om mezelf toch even voor te stellen.

Ik ben Sanne, 25 jaar en sinds juli 2017 apetrotse mama van Vinz. Ook ben ik sinds 2011 samen met de beste boyfriend ever (cliché I know).  Enkele weken voor ik de eerste ontmoeting had met mijn zoontje, had ik al eens laten vallen om te beginnen met een blog.

En toen, jah helemaal niet meer aan gedacht sinds ons kleine wonder arriveerde. MAARRR hier is hij dan, hopelijk beleven jullie evenveel plezier als ik heb gehad tijdens het schrijven van deze blog.

Zo, moest je nog met brandende vragen zitten mag je ze zeker stellen en anders zou ik zeggen.. tasje koffie of thee, settelen in de zetel en genieten maar!

Oohja, voel je vrij om reacties en duimpjes te geven mocht deze blog je bekoren 😉

Veel leesplezier,

XO Sanne

 

cropped-8138_980238065386047_954816534748095129_n

Advertenties

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑